Futbalové fórum 2024: premostenie východnej a západnej futbalovej kultúry v Budapešti

Futbalové fórum 2024. Zdroj: footballforumhungary.hu

Futbalové fórum 2024: premostenie východnej a západnej futbalovej kultúry v Budapešti

ŠPORT.sk • 17. apr 2024 o 14:30
Futbaloví fanúšikovia, lídri v tomto odvetví a záujemcovia z celého sveta s napätím očakávajú Futbalové fórum 2024, ktoré sa uskutoční 23. apríla v Groupama Aréne. Prestížni rečníci budú v Budapešti diskutovať o budúcnosti futbalu a hostia sa môžu tešiť na nové poznatky a pútavé rozhovory.

Toto podujatie slúži ako jedinečný most medzi východnou a západnou futbalovou kultúrou, pričom poskytuje platformu pre spoluprácu, odovzdávanie skúseností a rozvoj v regiónoch. Návštevníci budú mať možnosť zoznámiť sa s rôznymi pohľadmi zo strednej a západnej Európy, Blízkeho východu a ďalších krajín, čo obohatí diskusie a podporí inovácie vo futbalovom ekosystéme.

Účastníci sa ponoria do vzrušujúcich aspektov tohto športu, od odhalenia tajných údajov zo získavania hráčov až po preskúmanie meniaceho sa sveta ženského futbalu. V diskusiách sa dozvedia aj to, ako vedúci predstavitelia poháňajú svoje kluby vpred na ceste z regionálnej úrovne až za veľkými víťazstvami.

Rečníci sa podelia o svoju víziu budúcnosti futbalových akadémií, zamyslia sa nad tým, ako zmeny v médiách ovplyvňujú šport. Priblížia tiež príklady neustále sa meniaceho sveta športu vrátane futbalovej cesty Saudskej Arábie.

„S potešením vám oznamujeme účasť renomovaných lídrov v tomto odvetví na Futbalovom fóre 2024,“ povedal Hunor Dudás, výkonný riaditeľ agentúry Path Sports Management.

Potvrdení rečníci na Futbalovom fóre 2024:Andrea Sartori: Zakladateľ a generálny riaditeľ - Football Benchmark
Claudia Romanelli: vedúca divízie ženského futbalu - P&P Sport Management
Gábor Kubatov: prezident - Ferencvárosi Torna Club
Martin Riha: Generálny riaditeľ - Slavia Praha
Mindaugas Nikolicius: Športový riaditeľ - HNK Hajduk Split
Dr. Erkut Sogut: zakladateľ - Sports Agent Academy a Grow
Fergal Harkin: športový riaditeľ - Standard Liege
Gareth Jennings: technický riaditeľ - UAE Pro League
Jordan Gardner: konzultant pre globálny manažment klubov a investičnú stratégiu
Jörg Jakob: šéfredaktor - Kicker
Mark Ruijl: Rijl: vedúci globálneho futbalového oddelenia - Feyenoord

„Ich postrehy a odborné znalosti posilnia naše úsilie o prepojenie východnej a západnej futbalovej kultúry a formovanie budúcnosti futbalového biznisu,“ dodal Gábor Papp, generálny riaditeľ časopisu Sport & Move, ktorý je jedným z hlavných organizátorov podujatia.

„Vďaka rečníkom pochádzajúcim z rôznych oblastí, ako je športová žurnalistika, klubový manažment a strategické poradenstvo, sľubuje Futbalové fórum 2024 obohacujúcu platformu pre diskusie o vývoji hry a príležitostiach, ktoré prináša,“ zdôraznili organizátori.

Kľúčové témy Futbalového fóra 2024:Za číslami: Preskúmajte skryté správy v údajoch o hľadaní hráčov
Vzostup ženského futbalu: Výzvy a príležitosti v ženskom futbale
Vedenie a posilnenie postavenia: Zistite, akú kľúčovú úlohu zohráva vedenie klubu pri rozvoji tímu a jednotlivcov
Regionálne kluby usilujúce o majstrovské tituly: Stratégie veľkých regionálnych klubov
Trendy vo futbalových akadémiách: Objavte budúce perspektívy rozvoja futbalových akadémií
Fragmentácia médií a športové médiá: Vplyv fragmentácie médií na športové médiá a finančné a etické výzvy, ktoré predstavuje
Od sna k realite: Preskúmajte jedinečnú cestu rozvoja futbalu v Arábii

V roku 2023 zorganizovala agentúra Path Sports Management prvé futbalové fórum v Maďarsku, ktoré do Budapešti prilákalo viac ako 400 účastníkov z celého sveta. Na podujatí vystúpilo viac ako 40 prednášajúcich vrátane uznávaných osobností, ako Christo Stoičkov, Ioan Lupescu, Mauro Leo Nicola Innocentin alebo Dr. Erkut Sogut a Frank Ludolph.

Nedajte si ujsť príležitosť zúčastniť sa na Futbalovom fóre 2024 a zapojiť sa do diskusií s lídrami v tomto odvetví a staňte sa súčasťou prepojenia východnej a západnej futbalovej kultúry. Zaregistrovať sa môžete tu, kde získate aj ďalšie informácie o tomto podujatí.

Tags: